Meld je aan voor een abonnement op onze beauty drinks voor het behoud van een stralende huid en ontvang 5% korting op iedere herhaalbestelling!

Over DrogistSpecialist

Wanneer & Waarom?

DrogistSpecialist is begin 2021 opgericht. Tijdens de coronacrisis is de vraag naar online verkrijgbare zelfzorgmiddelen enorm toegenomen. Dit heeft te maken met het feit dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven om contactmomenten zoveel mogelijk te vermijden en daarmee verspreiding van het coronavirus te beperken.

Vanuit deze verhoogde vraag naar online zelfzorgmiddelen is het initiatief voor DrogistSpecialist ontstaan. Via deze online drogist heeft iedereen blijvend toegang op zelfzorgmiddelen. 

Wie?

DrogistSpecialist is een gediplomeerd drogist. Dat betekent dat DrogistSpecialist uitgebreide productkennis heeft over de producten die worden aangeboden op drogistspecialist.nl en dat u verantwoorde zorg kunt verwachten. 

Naast dat DrogistSpecialist over een drogist diploma beschikt, heeft het ook jarenlange ervaring in de farma en healthcare. Hierdoor beschikt DrogistSpecialist over uitgebreide kennis.

 

 

info@drogistspecialist.nl

Tel: +316 30 55 30 45

Voorstraat 30B (geen bezoekadres)

3931HE Woudenberg